Primark Shoplog Maart

collage-1Het was al een tijdje geleden dat ik mijn garderobe weer eens had aangevuld, dus ik besloot laatst naar de Primark te gaan in Den Haag. Soms kom ik er heel leuke dingen tegen, maar een andere keer kom ik alleen thuis met wat accessoires. Dit keer vond ik aardig wat leuke kleding in de kledingrekken. Vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien.

primarkKimono, 11 euro – Ik zocht al heel lang een leuke kimono, maar wanneer ik er een zag, stond hij toch minder leuk dan ik dacht. Bij Primark kwam ik dit leuke, kleurige exemplaar tegen. Voor 11 euro nam ik hem uiteindelijk mee. Een stuk goedkoper dan de kimono’s die ik eerdere keren heb gepast. Voor nu is deze kimono nog wat te koud, maar in de lente en zomer zal ik hem waarschijnlijk wel vaak gaan dragen.

Spijkerbroek, 15 euro – Aangezien ik laatst opeens een groot gat bij m’n knie had van mijn andere broek, heb ik maar weer een nieuwe broek erbij gekocht. Ik draag meestal grijze broeken, dus ik besloot weer eens voor een blauwe kleur te gaan. Het is een skinny jeans met stretchstof en hij is aan de bovenkant wat hoger.

primark1Top, 13 euro(?) – Eigenlijk draag ik echt nooit rood, maar deze top vond ik wel erg mooi. De kleur zit een beetje tussen rood en oranje in en ik vind het een mooi, zomers kleurtje. Aan de voorkant zit een gouden rits. Verder is de top aan de voor- en achterkant wat korter dan aan de zijkanten.

primark2Top, 8 euro – Dit topje vond ik ook erg leuk en de prijs vond ik nog leuker. Het is een vrij simpele, donkergrijze top met op de hals verschillende soorten kraaltjes en muntjes. Handig voor in de zomer of voor onder bijvoorbeeld een jasje. Aan de zijkanten zit een kleine split en hij is aan de achterkant net iets langer dan de voorkant.

primark3Jogging/chillbroek, 11 euro – Ik wilde nog wat leuke chillbroeken voor als ik thuis op de bank Netflix kijk en ik kwam deze twee broeken tegen die er wel erg leuk uitzagen. Ik houd zelf niet zo van die wijde joggingbroeken, maar deze twee zijn wat strakker. Ze hadden ze in meerdere kleuren, maar ik vond de lichtgrijze en roze het leukst. Nu woon ik erin.

Dat waren dan weer mijn aankoopjes bij Primark. Ik moet zeggen dat ik best goed geslaagd ben deze keer.

Liefs, Cynthia

8 comments

Geef een reactie

CommentLuv badge