Mijn ergernissen in het leven

sokkenIedereen ergert zich wel eens aan dingen. Aan kleine dingen, maar ook grotere ergernissen spelen er in het leven van vele mensen. Vandaag deel ik met jullie al mijn ergernissen. Neem ze vooral niet al te serieus.

Vans die gaten in mijn sokken maken
Wekelijks gooi ik sokken weg waar opeens mega gaten in tevoorschijn komen. Ik draag op mijn werk standaard zwarte Vans omdat die wel vies mogen worden en toch al afgetrapt zijn (ik werk op een broodafdeling waar je nieuwe schoenen dezelfde dag al vies worden). Ze zijn alleen aan de binnenkant bij mijn hielen wat kapot en maken daarmee al mijn sokken binnen de kortste keren kapot. Misschien is het toch eens tijd voor nieuwe schoenen.

Mensen die me niet normaal de bus of trein uit laten stappen
Waar ik me heel erg aan kan storen zijn hordes mensen die de uitgang van de bus of de trein volledig blokkeren om zo snel mogelijk naar binnen te kunnen. IK WIL ALLEEN GRAAG NORMAAL UIT KUNNEN STAPPEN. Dus voor iedereen die zich aangesproken voelt: ga even aan de zijkant staan in plaats van dat je me als een rugbyspeler bespringt om een plaatsje te kunnen bemachtigen.

Met open mond kauwgum kauwen
Mensen die niet normaal hun mond dicht kunnen houden tijdens het kauwgum kauwen zijn irritant.

Mensen die niet zo’n plankje neerleggen achter hun boodschappen in de supermarkt
Hoe moeilijk is het om even dat ding waarvan niemand de naam weet even achter je boodschappen neer te leggen.

Krijsende kinderen die een stukje kaas willen hebben en het ligt er niet
Ik werk zoals ik eerder heb genoemd op de broodafdeling en ernaast is de kaasafdeling. Ik heb al meerdere malen in mijn carrière meegemaakt dat er een hysterisch kind loopt te gillen en schreeuwen dat hij een stukje kaas wil dat er op dat moment niet ligt. Ik snap niet hoe kinderen tegenwoordig worden opgevoed. Mij is namelijk altijd geleerd dat wanneer er wat ligt ik het kan krijgen en als het er niet ligt dan heb ik pech. Nu worden ouders boos als je even niks hebt liggen.

cakeTaarten/cakes die mislukken
Soms doe ik zo mijn best om bijvoorbeeld een brownie te bakken (met wat aanpassingen want ik houd van experimenteren). Het is dan minder leuk als het een gebakken eibrownie wordt. Afgelopen vrijdag werd deze nachtmerrie werkelijkheid. Ik had een brownierecept gevonden waarbij je met kwark en ei een andere variatie kon maken, maar het werd natuurlijk gebakken ei bij mij.

Irritante goede doelen/kranten mensen
Blijkbaar zie ik eruit als iemand die rijk is ofzo, want ik word altijd aangesproken voor goede doelen/kranten/mijn baas heeft een nieuwe auto nodig doelen. Ik kan niet eens mijn Netflix abonnement betalen dus waarom zou ik wel geld hebben voor dit soort dingen. Ga echt rijke mensen lastigvallen ofzo.

De stiltecoupé van de trein
Ik kan tegenwoordig beter in een normale coupé zitten dan in een stiltecoupé. Standaard zitten er altijd mensen hard te praten met elkaar, er zitten gillende kinderen rond te rennen en er is áltijd iemand aan het bellen. En als je er wat van wilt zeggen word je nog uitgescholden ook.

Om 16:00 uur op mijn kamer op de bank zitten
Op dat moment staat de zon wat lager en precies in mijn gezicht waardoor ik de hele tijd verblind word. En om mijn gordijn halverwege de middag al dicht te doen vind ik ook zo deprimerend.

Nou dat waren mijn ergernissen van deze week. Waar erger jij je het meest aan?

Liefs, Cynthia

9 comments

  1. Sarah says:

    Cakes die mislukken. Check! Zo irritant. Had ik enkele dagen geleden nog aan de hand. Dan doe ik alle moeite van de wereld om me aan het recept te houden, blijkt het ding niet genoeg gebakken te zijn. Ugh. Na al die moeite heb ik mijn cake gewoon de vuilbak in moeten gooien. Super stom gewoon!
    Sarah onlangs geplaatst…De Bloggers Be Like TAGMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge