Kat Von D Tattoo Liner Trooper

kat1Toen ik twee maanden geleden naar Salamanca (Spanje) zou gaan, wist ik al welke winkel ik sowieso moest gaan bezoeken: Sephora. Na een paar keer kwijlend langs alle producten gelopen te hebben besloot ik om de Kat Von D tattoo liner mee te nemen in de kleur Trooper (een fancy woord voor zwart). Ik had al veel goede verhalen erover gelezen en aangezien ik een eyeliner zocht die niet binnen 3 seconden een afdruk achter laat op mijn oogleden, besloot ik deze eyeliner eens uit te proberen (want waterproof hiephoi!).

kat3De eyeliner wordt geleverd in een zwart kartonnen doosje dat ik al erg mooi vind vormgegeven. Het doosje is zwart met grijze bloemen en er staat onder andere Kat Von D op en tattoo liner. Verder staat erop dat het een waterproof eyeliner is, dat er 0,55 ml product in zit en de ingrediƫntenlijst staat weergegeven.

kat4Wanneer je de eyeliner uit het doosje haalt zie je een vrij normale zwarte stift met in hetzelfde lettertype dezelfde teksten afgedrukt met de bloemetjes en sterretjes er omheen.

kat5kat2Het stiftje is anders dan ik gewend ben. Het deel waarmee je de eyeliner zet is gemaakt van een wat harder materiaal, niet het typische materiaal dat ik gewend ben van andere eyeliners. Het werkt wel supermakkelijk en je schiet er bijna niet mee uit. Ik ben zelf wat onhandig met nette lijnen zetten met een eyeliner, maar met deze eyeliner gaat het zo simpel.

kat7Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit de beste eyeliner vind die ik ooit heb geprobeerd. Hij geeft totaal niet af (ik heb vrij hangende oogleden waardoor dat al snel gebeurt met eyeliners) en hij blijft de hele dag perfect zitten. Je hebt wel een goede make-upverwijderaar nodig om de eyeliner eraf te krijgen. Verder is hij heel mooi zwart en je kunt hem aardig lang gebruiken. Ik gebruik hem nu al zo’n twee maanden en hij is nog perfect.

Je betaalt er wel rond de 20 euro voor en hij is vrij lastig te krijgen (online of even naar een Sephora in het buitenland gaan), maar dan heb je wel de meest geweldige eyeliner evurrr.

Liefs,

Cynthia

4 comments

Geef een reactie

CommentLuv badge